Uitvaart regelen voor een dierbare

Als u de zware taak heeft om het afscheid van een overleden dierbare te regelen, komt er veel op u af. Dan is het fijn als u kunt terugvallen op professionele uitvaartverzorgers bij u in de buurt. Onze uitvaartverzorgers nemen u een hoop zorg uit handen, zodat u in alle rust afscheid kunt nemen. Dat is belangrijk, want onze ervaring leert dat een goed afscheid u helpt bij het rouwproces.

Bel UGNA 0524 51 58 99 of 0800 02 42 526 om het overlijden te melden. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om u te helpen.

Zodra u contact heeft gehad met onze uitvaartverzorger, helpt hij of zij u de uitvaart te regelen. U bepaalt samen hoe de uitvaart eruit komt te zien. Onze uitvaartverzorger kan u met alles helpen: van het versturen van de rouwkaarten tot het uitzoeken van een grafbedekking. Alles wat u moet regelen voor de uitvaart.

Checklist bij overlijden

Als een naaste overlijdt, moet er in een korte periode veel geregeld worden. In de checklist vindt u de belangrijkste punten op een rij. Heeft u nog vragen, dan kunt u uiteraard contact opnemen met ons. Ook uw uitvaartverzorger kan u verder helpen.

Staat je vraag er niet tussen?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen.