Er is meer mogelijk dan een Crematorium of Kerk

Er is meer mogelijk dan een crematorium of kerk.

Uitvaartcentrum Zwartemeer is een unieke plaats om uw afscheidsbijeenkomst te houden. Het centrum is onlangs volledig vernieuwd en modern ingericht en geheel afgestemd op de opbaring en het afscheid van de dierbare overledene. De neutrale inrichting kan door de nabestaanden passend worden aangevuld met persoonlijke wensen en voorwerpen.

Waar u ook afscheid neemt, de plaats waar u de laatste eer bewijst, moet een persoonlijke plek zijn. Het is niet altijd een kerk, aula of crematorium. Eigenlijk kan de afscheidsceremonie op iedere plek plaatsvinden die passend gevonden wordt. Binnen of buiten, in een horecagelegenheid, een (klein) theater, een kapel, een aula bij het crematorium of bij een begraafplaats, een kerk of gewoon thuis of in de buitenlucht.

Uitvaartcentrum Zwartemeer staat bij een uitvaart geheel ter beschikking van de nabestaanden. Er is geen tijdsdruk van een volgende ceremonie op dezelfde dag. De opbaarruimte is met een te verstrekken elektronische sleutel 24 uur toegankelijk voor de nabestaanden.

Welke locatie u ook kiest, deze moet altijd bij u en uw wensen passen. Vraag aan de uitvaartleider naar de mogelijkheden van Uitvaartcentrum Zwartemeer!

Staat je vraag er niet tussen?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen.