Uitvaartcentrum Zwartemeer na de verbouwing in 2019

Uitvaartcentrum Zwartemeer zal na de verbouwing in 2019 de volgende faciliteiten bieden:

Het zowel van buiten als van binnen nieuw ingerichte gebouw van Uitvaartcentrum Zwartemeer is zoveel mogelijk afgestemd op haar bezoekers en hun emoties. Onze ervaring is dat dit bijdraagt aan een goed afscheid. Dat is belangrijk, want een goed verzorgd afscheid helpt je verder.

Wij beschikken over:

  • Verzorgingsruimte
  • Ceremonieruimte
  • Familiekamer
  • Grote koffielounge

In de ceremonieruimte of aula is ruimte voor 140 bezoekers aan een uitvaartplechtigheid; Wanneer de ontvangstruimtes erbij betrokken worden, kunt u uitgaan van nog eens 60 extra zitplaatsen.

In het uitvaartcentrum is het mogelijk om intieme condoleances te houden tot ongeveer 25 personen.

Als het verblijf in de opbaarkamer langer is dan 3 dagen en u de uitvaart bij ons houdt, bieden wij u graag 1 van onze arrangementen aan.

Beeld en geluid

U kunt bij ons muziek en beeld afspelen tijdens de uitvaartplechtigheid. Bijvoorbeeld een PowerPoint-presentatie van foto’s en/of video’s, maar ook van uw CD’s, DVD’s of USB-stick. Onze operator in de control-room beschikt over de meest moderne apparatuur.

Een video- of fotopresentatie

Onze medewerkers adviseren u graag. Onze ceremonieruimte is voorzien van de meest moderne opnameapparatuur voor zowel beeld als geluid. De bediening van de apparatuur geschied door de operator in de control-room. Er loopt dus niemand tijdens de ceremonie door de zaal.

Life-stream

Indien men dat wenst kan de gehele ceremonie via een life-stream verbinding op internet worden gezet. Familie, vrienden en kennissen die niet in de gelegenheid zijn om de ceremonie bij te wonen, wegens ziekte of grote afstand (b.v. Canada, Australië e.d.) kunnen middels een verstrekt code op onze site de ceremonie mee kijken en horen.

Opname van de plechtigheid

Wij maken uitsluitend op verzoek van de opdrachtgever een opname van de plechtigheid. Na overdracht van het opgenomen materiaal wordt dit uit ons bestand gewist. Achteraf (na)bestellen is dus niet mogelijk. In het kader van privacywetgeving mag u de opname uitsluitend verstrekken aan/vertonen in huiselijke kring.

Wettelijke Regelgeving

Wegens de strenge HACCP normen en de daarmee gepaard gaande verantwoordelijkheden kunnen wij helaas geen zelf meegenomen producten/consumpties uitserveren. HACCP is opgesteld door de voedsel- en warenautoriteit en is een methode die bedrijven verplicht moeten toepassen om de veiligheid van de voedselproducten te waarborgen.